De 2de K(C)amerman(s) familie-bijeenkomst

        

Terug  

 

Kamerman(s) bijeenkomst september 2012

Breng een aantal Kamermansen bij elkaar in een pittoreske omgeving, geef ze goed te eten en te drinken en gezellig wordt het!

Zo verliep het weekeinde in Woudrichem, waar verscheidene familieleden elkaar troffen in een goede en ontspannen sfeer.

Zonder programma, maar met veel goede zin en belangstelling voor elkaar, werd het een geslaagde ontmoeting. Dankzij het feit dat door het kleine aantal bezoekers er veel tijd was voor onderling contact, ging iedereen met een goed gevoel naar huis.

Voor de organisatie een pleister op de wonde, nadat men had moeten besluiten om de oorspronkelijk opzet voor het weekeinde af te gelasten.

Behalve dat gezamenlijk de omgeving werd verkend, ontdekten we  al snel dat Woudrichem ook op culinair gebied veel te bieden heeft. Het gezamenlijk genoten diner in de nok van de Gevangenpoort was een mooie en smakelijke afsluiting van de zaterdag.

Voor diegenen, die voor het eerst deelnamen aan de bijeenkomst, was het intieme karakter een fijne gelegenheid om kennis te maken met de aanwezige familieleden.

Juist de ongedwongen sfeer maakte het tot een succes. Zeker is, dat de aanwezigen het een geslaagd weekeinde vonden.

Wie interesse heeft aan een presentatie, die voor deze  familie-bijeenkomst door Han Kamermans voorbereid was, vind die hier:

" M A R I T I E M E   C G E N E R A T I E S "

 

Woudrichem

 

A first lunch in the garden at the hotel

 

The hotel, a historical  post-office

         

The Kamerman(s) who met

 

Visit to castle Loevestein

 

A good exchange about the family-facts

 

 

 

 

Het Team-Kamermans

 

 

Terug